• Estètica

JAVIER EQUIP   és una empresa dedicada al món de la perruqueria i l'estètica des de fa més de 35 anys, basa la seva filosofia en el treball personalitzat, com diu  Javier Marín: "Aquí pentinem personalitats". Val a dir que per nosaltres la màxima satisfacció, és que els nostres clients se sentin a gust i treguin el màxim partit de la seva imatge.

Un equip humà altament qualificat, multidisciplinari i en constant formació, s'encarregarà sempre d'aconsellar-te perquè la teva visita sigui una agradable experiència.

Aquí podràs trobar tot tipus de serveis per al cabell, adequats al teu estil en un ambient familiar i agradable on et sentiràs com un més de la casa.

Som especialistes en coloració, talls, pentinats, i sobretot en conservar la salut del cabell. Per a nosaltres un cabell sa és la base principal per poder oferir un treball professional amb resultats d'alta qualitat, és per això que treballem amb les millors marques del mercat com Kerastase, Sebastian, L'Oreal, etc.

Igual que a la perruqueria, a l'estètica també oferim els millors tractaments amb els productes d'última generació que ofereix el mercat, aplicat per professionals que us assessoraran per solucionar qualsevol dubte que tingueu.