Acaronem - Nou espai de Teràpies Naturals a Javier Equip

  • Tècnica metamòrfica
  • Flors de Bach
  • Reiki
  • Consells de salut
  • Equilibri físic, emocional i espiritual

 

Aquest nou projecte sorgeix de la pròpia necessitat, i de la necessitat observada al llarg de la meva vida laboral. Abans us vull explicar quina ha estat la meva trajectòria, la qual m’ha portat aquest nou projecte ACARONEM.

Sóc infermera de l’hospital de Mataró, on actualment treballo a l’àrea de neonats i Materno-infantil i,  us haig de dir que m’apassiona, i he pogut observar al llarg dels anys necessitats que sorgeixen des de l’etapa de preconcepció, gestació, naixement i més tard l’edat infantil  en l’acompanyament a la unitat de la familia, tot això contrastat amb la meva experiència com a mare, on he pogut empatitzar amb aquesta necessitat d’acompanyament,  de tants canvis, explosió de sentiments i emocions, però sobretot de dubtes i inquietuds. Aquest buit d’informació em va portar a endinsar-me en el món de les teràpies naturals i la criança respectuosa.

És aquí on des de Javier Equip volem ampliar la cartera de serveis, oferint consells de salut  sobre formes de vida saludables, com cuidar-se per prevenir la malaltia o ajudar en estats de morbilitat, assessorament en quan a la Lactància Materna, la cura del nadó i l’infant des d’una perspectiva naturista i la informació a les famílies, amb el suport de Teràpies Naturals o complementàries com la Teràpia Floral, Tècnica Metamòrfica, Fitoteràpia, en qualitat d’infermera integrativa, amb l’objectiu de donar autonomia al client.

 

Alba Marín Fernández