Una festa original en què totes sortireu encantades, això és el que us oferim amb la festa de la bellesa: en el nostre saló en el qual us pentinaran, us faran la manicura, pedicura, massatges...

Llegeix més...

messo2Nou tractament d’estètica a Javier Equip Mataró, hores concertades amb la nostra Dra.

Llegeix més...

PERRUQUERIA

Marcaran tendència els recollits elegants amb rostre serè i amb detalls desordenats, el cabell ben treballat amb ones i les trenes com a detall del pentinat, de forma molt discreta.

Semirecollits suaus afavoridors que no aportin edat, amb un cabell brillant i sense laca. I què dir dels pentinats amb trenes que tant triomfen entre les núvies, amples, estretes, soltes, en trossa, a manera de corona, Només per a núvies innovadores.

Llegeix més...

Com triar quin color fer a la nostra clienta?...


Pensant en ella com si es tractés de la nostra “musa”, i arribar a sentir, a fusionar-nos amb ella, amb el seu cabell, pensant en ella amb empatia, no com la portadora del cabell que precisem per al nostre treball, sinó en la persona, que viu, que sent, que treballa, que fa de la seva vida alguna cosa diaria i magnífica, i amb el coneixement que tenim dels productes elaborem el seu color com alguna cosa personal i intransferible.
Aquesta és la manera en la qual a Javier Equip entenem la nostra labor, estimem el que fem, i per al desenvolupament diari dels nostres colors, utilitzem el “BALAYAGE EXPERTISE” com la millor de les propostes.
En tots els casos treballem el color del cabell, basant-nos en el tall del mateix, personalitzant cada, moviment creat amb la tisora o navalla. Si el tall és degradat, el “BALAYAGE” portarà una línia degradada, aprofundint el cabell a la seva base amb marrons més foscos que aniran suavitzant-se a mesura que anem arribant a mitjans i puntes. Conjugant aquestes bases amb “BALAYAGES” entre dos i tres tons més clars, per a les clientes, que prefereixen naturalitat, o extremant l'acabat, per les quals desitgen aconseguir rossos molt clars. En tots dos casos queda palès el nostre segell Javier Equip “La bellesa com més natural més encertada”.


JAVIER EQUIP, El teu saló de bellesa integral.

Llegeix més...

xtanino

El tani és un polifenòl d'origen vegetal trobat en diversos organismes vegetals, i en el cabell aquest interactua en les unions moleculars formant una nova unió anomenada “ligación tanínica”.

Llegeix més...