xtanino

El tani és un polifenòl d'origen vegetal trobat en diversos organismes vegetals, i en el cabell aquest interactua en les unions moleculars formant una nova unió anomenada “ligación tanínica”.

Això fa que ocorri una veritable re-estructuració molecular que diferent a altres allisats no impermeabilitza el cabell perquè actua des de dins cap a fora formant una nova cadena proteica junta al fonament intercelular del còrtex, que en ser activat per la planxa s'aconsegueix el format desitjat del pèl. Ús exclusiu per professionals.

Per ser un producte natural i lliure de conservants químics, allisa, reconstrueix i hidrata profundament sense malmetre el cabell. Tractament revolucionari i meravellós, ara al teu abast!

Diferència amb altres allisats:

  • Taninoplàstia x altres allisats progressius (amb formol, glutaraldeido, àcid glioxilico i derivats): al contrari d'aquells, no impermeabilitza els cabells ni malmet la fibra amb les aplicacions successives
  • Taninoplàstia x allisats definitius: no desestructura ni trenca les lligacions laterals dels cabells, solament les re-estructura donant un aspecte natural, molt més mal·leable, brillant i resistent

Indicació

Recomanat per a tot tipus de cabell.

Principis actius

0% formol, glutaraldeido, àcid glyoxilico i derivats no produeix picors en el cuir cabellut, nova tecnologia de la TANINOPLASTIA® fórmula natural.

Acció

Actua formant una xarxa proteica al costat del fonament del còrtex activat per la planxa proporciona un llis de somni re-estructura les lligacions laterals dels cabells donant un aspecte natural compatible amb qualsevol química fins i tot en cabells rossos no altera el color del cabell ni en vermells ni cabells blancs no impermeabilitza els cabells ni malmet la fibra amb les aplicacions successives confort en l'aplicació, sense cremors en els ulls ni vies respiratòries sense picors en el cuir cabell i males olors posteriors al tractament.

Resultat

Allisa fins al 100% dels cabells de forma natural i uniforme durabilitat de 2 a 6 mesos sense risc algun, cabell llis, sedós, brillant amb moviment i aspecte natural